¡¡¡PLACES CAMPUS EXAURIDES!!!
 
BENVINGUDA AL CAMPUS DE TECNIFICACIÓ DE PORTERS 2017

Benvinguts al 10 º campus de porters.

Com ja va sent tradició aquest final de Juny afrontem una nova edició del nostre campus de porters. Arribem ja a l'edició número 10, una dada que ens omple d'orgull. L'experiència d'edicions anteriors i la il·lusió per seguir creixent i millorant són claus d'èxit, no només en la formació esportiva, sino també en la humana. Perquè el nostre objectiu no és només aconseguir millorar la tècnica dels porters que participen, sinó anar més enllà i aconseguir formar al final una petita família de grans amics que comparteixen una mateixa passió, la passió de viure el futbol defensant la porteria.

Iniciem la nostra marxa en l'organització del campus de porters amb la participació de nois/as de la nostra zona, però a mesura que hem anat sumant edicions, hem anat augmentant participants d'origens diversos, fins a de fora de la nostra comunitat. És una dada que ens omple d'orgull.

Com cada any, us animem a afrontar un nou repte ple d'aventures i experiències positives, centrades en la figura del porter. Hi haurà novetats respecte anys anteriors, entre elles l'augment de places per evitar que hi hagi porters que es quedin sense poder participar, com ens va succeir a l'edició anterior. Us esperem amb moltes ganes per allò que tenim en comú, perquè som diferents als altres.

No volem deixar passar l'ocasió per dir en veu alta la repercussió i la superació que estem tenint any rere any, per les mostres de suport i agraïments que no esperava, tant de part de pares, com d'institucions, clubs de futbol i personatges del món dels porters. El gran treball realitzat en aquests primers anys és una mostra de lliurament, lluita, sacrifici i treball. Aquest reconeixement al treball realitzat ens dóna més ganes per seguir formant nois i noies i donar-los els coneixements i valors com a porters, com a esportistes i com a persones.

Volem donar les gràcies sobretot a les persones que han confiat i han recolzat des del principi aquest campus de porters; també a les directives del Cambrils Unió CF, al Excelentíssim Ajuntament de Cambrils i als sponsors.

Una salutació.

Direcció Tècnica: Alex Ruiz i Leonci de Manuel

COMUNICAT FINAL CAMPUS 2016
Molt bones a tots/as. 

Donem per finalitzat aquest novè campus de porters, en la seva edició de 2016. 

La valoració global és molt satisfactòria i positiva, una opinió que compartim tot el cos tècnic. Ha estat un gran campus, no només per als nois/as, sinó també per a nosaltres, ja que l'aprenentatge ha estat mutu. I és que també nosaltres hem pogut aprendre de cadascun dels vostres fills/es. 

Des de l'adreça esportiva del campus tenim un desig: la il·lusió que l'experiència hagi estat positiva per als vostres fills/as en la seva progressió i evolució com a porter, un ofici complex i delicat alhora. Que ells us puguin transmetre aquestes sensacions és per a nosaltres un orgull. 

La nostra satisfacció no pot ser major. Estem orgullosos del nivell i del comportament demostrat per tots els nois/es. Podem dir sense equivocar-nos que han estat a un gran nivell, a una altura que es mereixia aquest novè campus. Alguns nois, dins de les seves limitacions, han tingut un gran mèrit, mostrant un esperit de superació lloable, tot per estar a nivell de la resta de companys. Aquestes situacions de superació són detalls que ens arriben i que valorem molt, i que acaba sent una lliçó per tots nosaltres. 

El nostre objectiu és millorar any a any. Per a això és important conèixer coses que es podrien fer millor en properes edicions. La vostra ajuda en aquest aspecte és important. Us convidem a fer-nos arribar suggeriments o comunicar-nos problemes que us puguin transmetre-us els vostres fills/as. Tota aquella crítica que pugui arribar és una oportunitat per millorar. 

Volem destacar l'enteresa d'aquests nois/as. Des del més petit fins al major, han aguantat com titanes des del principi fins al final. El ritme de treball ha estat descomunal i tot un repte per a tots, però especialment per a ells. 

L'adreça del campus vol agrair totes les mostres de suport i afecte tant d'institucions públiques, com del Club U.C.F Cambrils i esponsors. No volem oblidar-nos de vostès. Els agraïm de cor la confiança dipositada en nosaltres. 

Una abraçada enorme a tots/as

 

MISSATGE BENVINGUDADIRECTOR ESPORTIU

Molt bones a tots de nou,

Em complau comunicar-vos que estem posant en marxa el vuitè campus de porters, tot un repte per vuitena vegada, amb moltes ganes i il·lusió d'estar amb tots vosaltres, i amb tots aquells que vEnen per primera vegada.  

Us informo que les dates són les mateixes de cada any, del 25 al 30 de Juny. Tot aquell que vulgui inscriure's, ho pot fer ja o fer la reserva, sense cap compromís. Només ha de donar la data de naixement i les dades del noi/a a través de la pàgina web, correu electrònic o telèfon.

Alex Ruiz: info@campusporteros.es / 648052163

Documentació

 

Col·labora